Charlotte i tårar, tröstad av Carl Bildt

Uppladdning inför gårdagens schlagerfestival började tidigt på förmiddagen med 1,5 timmes promenad med trevligt sällskap. Allt för att kunna frossa under kvällen...

Dagen fortsatte att vara helt underbar, när älsklingen kom hem satt vi på balkongen och drack drink tills promenadsällskapet kom, då fick jag ny drink på balkongen sällskap. Snart blev vi hungriga och fixade tacos, blev precis klara till festivalen började... God mat och god glass, men sen då...

Vilken usel festival!!! Inte för att Charlotte var tvungen att vinna, men Ryssland??? Och Sverige på 21 plats, detta är katastrof. Visst vet man att grannar röstar på varandra, men någon måtta får det väl vara???

Dagens rubrik, ärligt snodd av J, som också har en lite mer utförlig analys av kvällen ;)

Uppdatering

Mycket har hänt sen sist, så här följer en liten uppdatering:

Jag klarade universums marigaste tenta, det känns hur underbart som helst!

Jag har blivit blondare än blond.... ;)

Sist men inte minst, kan nu titulera mig sambo :D

Semester

Det är först när man får en sekund över att fundera som man kommer på att: jag har inte haft riktigt ledigt sen innan jul, långt innan jul faktisk.
Men nu har jag semester :D

En kompis frågade igår vad vi skulle göra på semestern??? Mitt svar: INGENTING, åtminstone inte planerat, det är ju inte semester.... blev dock påkommen idag med att fuska i semestrandet... skulle bara kolla lite på en artikel som jag ska läsa snart, funkade inte rikgtigt som jag trott, visade sig att det egentlegen var en doktorsavhandling på 200 sidor. Där går tom. min gräns. Så nu sitter jag med fötterna på bordet, datorn i knät, lyssnar på musik och väntar på att solen ska visa sid på balkongen, i sommar ska mina ben bli bruna!!!!!

Happy camping ;)

Ljuset i slutet av tunneln

Nu så kanske det äntligen är dags. Känns helt ok med vår lilla uppsats, vår bäbis. Har varit hos mormor (handledare) några dagar, fått lite omtanke och mammorna (författarna) har fått vila upp sig. Inte länge kvar tills bäbisen står på egna ben....

...på tal om ben, det är soligt ute och jag såg till min förskräckelse idag att mina ben inte är solvänliga. Håriga, bleka och inte alls sexiga... jag som ska på kinkyparty på fredag, tack gode gud (eller H&M) för strumpbyxor...

To whom it may concern

Vad du än gör
vad du än säger
vem du än är
kommer jag alltid älska dig mest på hela jorden.


29 dagar kvar

Nu är det bara 29 dagar kvar. Sen är det examensdags! Då har ni bara det sista kvar då? Säger folk. Vad då bara!!! Att skriva en uppsats är inte så bara, speciellt inte vår uppsats, eller i Skövde. Allt ska vara så välditg komplicerat, verkar precis som att upplägget är viktigare än innehållet. Man kan skriva en hur bra uppsats som helst, men har man inte rätt marginalinställningar eller rubriknivåer blir man halshuggen.

Ska bli så skönt att få börja jobba, även fast jag vet att jag kommer vara sliten i början, men då slipper jag marginaljustera... :)

Kommer dröja länge innan jag ger mig i kast med Magisterexamen, man blir inte speciellt lockad av att fortsätta efter dessa veckor av:
* stresseksem
* extremt godisätande
* gråt
* minimalt tränande (för att säga obefintligt)
* värre planerande för att hinna träffa pojkvännen än en resa till månen
* 0% socialliv
* påsk? har det redan varit?

Men, det finns dummare människor än jag och min forskarkollega som klarat detta, skam den som ger sig....

RSS 2.0