Intermezzo

Nu är min tid (för den här gången) på avdelning 4 över, så just nu har jag ett mellanspel för att rensa hjärnan. Skulle också kunna kallas semester men eftersom två tidigare inlägg handlar om det så blir det därför mellanspel.

På de två dagar som förflutit har vi hunnit med väldigt mycket. I går var vi först hemma och packade för vår stundande norrlandsresa, efter det bar det av mot Skövde. Väl där blev det crepes till förrätt, huvudrätten var en hemlig middag som tåldes att väntas på, först var det teater, A Little Shop of Horror. I pausen hade vi varit så duktiga och beställt in vin... två deciliter var på 15 minuter, vi damer blev lite fnittriga och herrarna satt oberörda. Föreställningen var fantastisk med humor och bra musik, bäst var det när plantan sjöng.

Efter teatern var det hem till Torggatan för inbakad fläskfile, cognacsmarinerade fikon och glass. Kvällen blev sen och vinet flödade.
Idag blev det lite sovmorgon och sen var det dags att ge sig av till den gamla lägenheten och göra ett ryck. Mamma tog hand om spisen och det runt om och själv kröp jag under badkaret bland dammtussar och tvålrester.  Vad karlarna gjorde har vi ingen aning om, men lagom till vi var klara kom de tillbaka igen och bar lite tunga saker. Nu är det bara att vänta på tåget som går om en timma ungefär, lyx och första klass :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0