Lördag

Äntligen helg!
Har varit en tuff vecka på jobbet, med massor att göra. Fast egentligen är det bättre än att det är alldeles för lugnt. Men det finns inget som inte säger att man inte kan längta till helgen i alla fall.

Helgen ska väl mest innebära vila, och det kan man väl säga att gårdagen innebar en hel del av. När jag kom hem från jobbet hade Magnus lagat mat, så det var bara att sätta sig och äta, härligt! Sen skulle han iväg till jobbet så jag passade på att se en chick flick, löjlig som tusan men helt rätt nivå för en fredagkväll med ett par cider i soffan.

Idag sovs det länge och dagen var inte så produktiv... åkte en sväng till mamma och tjatade lite med henne, styvfar tittade på handboll och Magnus jobbar så det var bara jag och mamma, ganska skönt faktiskt. Blev rätt sent innan jag tog mig hemåt även fast jag var rätt trött. Bilfärden gick lätt och jag piggnade till med hjälp av Lady Gaga och när jag kom hem satt piggheten i... så äntligen har jag startat mitt garderobsprojekt. Total omflytt på det mesta, det första steget är taget och det känns redan bra, nu ska bara projektet avslutas också.

Natti natt

Inskolningen är över

Efter att ha jobbat på sjukhus i 7 månader så är inskolningen över. Nu är jag en sjukhusmänniska på riktigt. Och jag har bildbevis.Hela dagarna går man omkring i sin smurfuniform, det finns inte många sätt att skilja sig från mängden, en kompis sa en gång att sjukhusmänniskor uttrycker sin personlighet med hjälp av strumporna. Fram tills nu har jag gjort tappra försök. Jag har haft mina rosa strumpor, fast inte riktigt vågat ta steget fullt ut, så byxorna har fortfarande täckt det mesta och mina tofflor resten ungefär. För ett par dagar kom jag på mig själv med att inhandla grälliga "see me" strupor, ett par foppatofflor (eller egentligen webclox, mycket bekvämare) + att jag satte struporna utanpå byxorna. Nu finns det ingen återvändo.

RSS 2.0