Stolta farföräldrar

Vår kille har blivit stor!
Känns som det var igår som vi var vakna halva nätterna av oro. Oroliga för att det regnade och blåste för mycket, skulle vi våga släppa ut honom. Sen när solen äntligen tittade fram kom oron över att han drack för mycket.... men samtidigt växte han ju så det knakade. Växte snabbt ur sina skor, fick då nya och har klarat sig bra med dessa. Han har till och med flyttat hemifrån, inte långt, men ändå utanför lägenheten.

Vi har länge misstänkt att något varit på gång, så här om dagen kom dom :) två små söta och röda, den ena vägde lite mer än den andra men var minst lika söt för det. Den tredje kom idag, den fick gammelfarmor (ursäkta namnet) ta hand om.

Vi är nu inte bara föräldrar, utan också farföräldrar.





Avtalad ledighet under ett visst antal av årets dagar

Efter att ha jobbat hårt sedan den 2 juni så förtjänar jag lite semester. Är ändå härligt att jobba, när man kommer hem är man ledig på riktigt. Det finns inga måsten, inget man skulle kunna läsa eller plugga till, det är skönt.

Vad ska denna semester då innehålla... sovmorgon varje dag, bara göra som man vill, och i sann svensk anda spenderar jag min första semesterdag med huvudvärk och lite smått illamående, råkade visst göra dubbel dos av cosmopolitan igår, fick ingen hjälp av älsklingen heller som inte ville dricka tjejig rosa drink i martiniglas så det blev till att dricka upp allt själv, skål!!!

Mamma Mia!

Igår var jag på bio med Jessi och en kompis till henne. Det var precis vad jag behövde efter en helt kaotisk dag på jobbet, kändes verkligen som jag hade lämnat min hjärna någonstans och inte visste var. Filmen vi såg var Mamma Mia! En arbetskamrat hade sett den lite tidigare och sagt att den var så löjligt kul att man bara blev så glad, och så var det vekligen. Aldrig har jag skrattat så mycket på bio eller fått gåshud av att höra Abbalåtar. Även fast man är svensk och lite lagom så måste vi ändå få vara stolta över svensk musik, vi är verkligen bäst!



När jag satt där kom jag att tänka på Grease som också är en underbar musikalfilm och min mammas kommentar till min syster och mig när vi var små och såg den för sjunde gången samma vecka: Den där gamla filmen, den såg jag på bio när den kom... Undra om jag kommer säga så till mina barn om hundra år när dom tittar på Mamma Mia och tycker den är såååå bra...

RSS 2.0