Symöte

Så var det onsdag igen och dags för ett nytt symöte. Passade perfekt efter nästan en timmas massage (complements of the company).

Ska strax bädda ner mig men var bara tvungen att skriva av mig, tyckte vi gick igenom så många bra ämnen idag. Bland annat diskuterades det om:

* Jeltzin är bra att putsa fönster med, men vissa påstod att det inte gick att dricka...
* Blev också tal om barnuppfostran, och därmed lukta på bäbis som vidare ledde till preventivmedelsfrågan... kan man byta spiral med varandra? och duger i sådana fall Jeltzin som dessinfektion?
* Höjden av blonda momenst dök också upp, men i samband med detta blonda moment blev också blondinen (läs brunetten) i fråga också överröst med vuxenpoäng... vem tittar på dansbandstävling??? Detta blonda moment glömdes snart då ett av okänd blondins biltvättsupplevelser kom på tal.

Som ni ser så är dessa onsdagar oerhört produktiva. Vad skulle man göra utan lite redigt tjejsnack då och då?

Kommentarer
Postat av: Jessi

Ja, det är mycket viktigt saker som avhandlas på våra symöten!! Kanske skulle börja skriva ut protokoll ifall nån missar nåt möte nån gång?

2008-10-23 @ 08:33:57
URL: http://jessi32.bloggspace.se
Postat av: maggan

HAHAHA! Ja mycket viktiga saker avhandlas på dessa dagar.. En viss snickare som jag ska bli sambo med säger att vi nog mest sitter och ljuger...Men de kan han gärna få tro=) Vi vet bättre! Kram

2008-10-23 @ 14:56:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0