Bröllopsfest i Götet

Zino är förlåten för att det inte blev något "riktigt" bröllop, en bröllopsfest med nära och kära funkar alldeles utmärkt.

Igår bar det av till Göteborg, kan inte påstå att starten var smidig... Kom till tågstationen i god tid för att få veta att tåget hade tappat trycket. Hmmm, efter ett antal fyndiga kommentarer från den andra halvan var det bara att acceptera att vi kanske inte skulle komma i tid :( jag som hade planerat så bra. Skam den som ger sig, en halvtimma senare var vi på väg, åtminstone till Herrljunga, hur vi skulle ta oss vidare sen var en senare fråga. Väl i Herrljunga blev vi meddelade att det gick ett X 2000 därfrån, phu, gött att åka bekvämt sista biten.

Så, framme i Göteborg, trevligt hotell, fixa och trixa lite med håret och sen tvärs över gatan till restaurangen där festen skulle vara, kunde inte vara mer bekvämt.




God mat, trevliga bordsgrannar, superfina kort från Aruba där bröllopet var. Barfota i solnedgången, kom en liten tår när bilderna visades.




Vidare till tranquilo för att dricka färgglada drinkar och titta på salsadans... bruden lyckades till och med få med brudgummen på en svängom. Inte alldeles för sent satte vi våra trötta fötter i en taxi och åkte hem. Pigga och utvilade efter att ha sovit i gudomligt sköna sängar var det dags för hotellfrukost och sen resa hem. Tur att resan hem gick smidigt, det blir en lugn kväll med teknat ikväll :)

Kommentarer
Postat av: Mrz Z

VAd roligt att du skrev om våran fest. Det var ju superkul ju. Coolt att du hittade en hemsida om tranquilo oxå. Kramar :)

2008-10-12 @ 22:15:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0