+3, men inte mer

Jag är väl medveten om att de senaste månaderna bjudit på extra mycket mys i soffan med massa gott. Även att det är vanligt att man kan gå upp ett kilo eller två när man träffar någon. Men 3kg, det är för mycket. Idag när jag var och tränade råkade jag se mig i spegeln från fel håll. Aj aj aj!! Dom där kilona vet exakt var de ska sätta sig för att göra största möjliga skada. Känns inte bra. Så nu ska jag försöka hålla mig från godis, cola och bea... får se hur bra det går. Åt havregrynsgröt till frukost idag, som jag alltid gjorde innan, så ett litet steg i rätt riktning har jag tagit.

Ha det så trevligt hos Kent

Måste egentligen lära mig att jag faktiskt kan skriva i samma blogg vad som hänt under en helg. Men jag tycker om att strukturera upp saker. Känns som det blir mer ordning då. Just nu kanske jag gör det för att försöka få nån ordning på en annars kaotisk tillvaro. Nog om detta de var ju besöket hos Kent jag skulle skriva om.

Det var min käre styvfar som så fint skrev så i ett SMS, vad hän syftade på var ju KENT!

Konserten var helt underbar, bara öppningen med solen som gick upp bakom scenen gjorde att man nöjd kunde gå hem sen... eller näe, vill ha mer ju!!!
Bra låtval med många låtar från nya skivan men jag saknade Berlin och såklart den gamla favoriten Utan dina andetag, men men, man får inte alltid som man vill.
Helt klart en bra kväll, och absolut värt pengarna. Det skulle jag aldrig trott för 5 år sedan då jag av ren princip vägrade lyssna på KENT bara för att alla andra tyckte dom var sååå bra.

Vem vet, en vacker dag kanske jag till och med tittar på sagan om ringen...

Pimpad Audi

Pimpad Audi

Så klart så lyste solen så starkt att resten av bilderna inte blev bra. Kan dock tillägga att förutom detta finns: 5 st rosa påskfjädrar och ca 10 st klistermärken med röda pussmunnar.
Detta sitter faktiskt kvar, frågan är om han vågar besiktiga bilen :) Teehee!!!

Mycket sen sist

Allt händer verkligen på en och samma gång. Men det känns faktiskt ganska bra att jag inte har tid att sitta och skriva här hela tiden. Då skulle jag ju inte ha något att skriva om. Så sen sist jag skrev har det hänt lite spännande grejer.

Tänkte börja med att meddela att jag faktiskt fick ett kort på alla hjärtans dag. Det kändes jättekul, speciellt eftersom jag inte förväntat mig det... att han sen har väldigt lite tid så kortet fortfarande är inplastat gör inget. Nån dag har han lovat att skriva det... Viktigast av allt är egentligen att kortet är rosa :)


Sen kom helgen, och det sen länge planerade kläm och känn partyt! Vet inte om jag vågar lägga ut några bilder, får fråga de som är med på bilderna först. Ett 10-tal tjejer, lagom fyllda med goda drycker och Sophie från Himmeliriket, kan en kväll bli mer intressant? Tjejerna var så pass köpsugna att det blev en bra värdinnegåva. Tack för en urkul kväll!

Sen bar det som vanligt av mot Bogrens, faktiskt en lyckad kväll även där. Lagom mycket människor och bra musik. Sen att det var ett par månader sen man var där sist kanske bidrar till att man inte klagar över det höga inträdet och bristen på alternativ.

En lyckad helg med total avslappning. Idag börjar en ny kurs och nya bekymmer!!!

KRAM!!!

Pulshöjning och annat tjafs

Vad händer när det ligger ett brev från polismyndigheten i brevlådan? Om inte pulsen var tillräckligt hög efter att ha sprungit 4 trappor upp så är den det nu. Även fast jag vet att jag inte gjort något så sliter jag upp brevet fort som attans för att se vad de vill.
Phu, det var ju jag som var offret, fast för ett år sedan. Nu är de snälla att meddela att åtalet läggs ner och att brottslingen tros finnas i USA. Visste jag väl redan!!! Jag glömde bort det där sekunden efter att pengarna var tillbaka på mitt konto. Jäkla internetbedrägare :P

Så nu kan jag fortsätta dagen som planerat. Typ diska som jag egentligen skulle gjort i torsdags... jag vet att disken legat i blöt en vecka. Men vad gör man när man aldrig är hemma.
Jag har haft viktigare saker för mig, typ pimpa en Audi i lila och rosa, nu är hon sååå fin. Ska fixa en bild, ska bara se ägarens reaktion först när han ser vad jag gjort med hans älskade bil.

Ha en toppen Alla hjärtans dag, själv blev jag i morse informerad om att jag får överleva utan kort mm, tiden räcker inte till. Hoppas iaf att han hinner in på nån mack eller liknande och fixar nåt.... Snälla!! *blink blink*

Pöss pöss!!!

A History of Sex

Är det bara jag eller är det nån mer som undrar vad kristdemokraterna babblar om. Att utställningen fått stor uppmärksamhet och att den kan provocera vissa kan jag hålla med om, även fast jag tillhör en av de som inte blev speciellt upprörd eller chockad... Men att "bilden med kvinnan och hästen är den enda naturliga bilden här" OMFG, jag skulle tvärtom säga att det var en av de mest udda bilderna men samtidigt väldigt vacker.
Måste säga att Andres Serrano är en fantastisk fotograf.
Till att börja med undrade jag varför vissa bilder såg ut som de gjorde egentligen, men efter att ha funderat och diskuterat en stund förstår man att det finns en tanke bakom varje detalj. Antagligen kan man analysera dessa detaljer i oändlighet utan att egentligen riktigt veta varför bilderna ser ut som de gör, men man har åtminstone nåt att tänka på en stund.

På Göteborgspostens hemsida kan man läsa mer om utställningen + se den omtalade debatten...
A History of Sex


Strunt samma i vad man kallar det, konst eller ett ord på p
som jag antagligen inte ska skriva med tanke på att detta faktiskt är en internetsida. Vill ju inte störa nån hormonstinn tonåring eller liknande i jakt på något naket :)

Man kan ju faktiskt själv välja om man vill se dessa bilder eller inte, det är ju inte så att man blir intvingad i en konshall.

Usch fy blää

Idag har jag varit duktig och suttit i skolan och pluggat. Funderat över om det är tekniskt möjligt att få en hjärtinfarkt vid 25-års ålder. Efter att ha suttit där X antal timmar och svettats kom jag på att jag var hungrig.
Kom då på den briljanta idén att jag skulle hem och laga fiskpinnar. Helt OK och inte alldeles för äckligt. För att pimpa denna måltid kom jag på att jag skulle gå in på ICA och köpa skagenröra, mumma!!!
När jag kom hem och potatisen äntligen var kokt och jag  skulle pimpa till mina något brända fiskpinnar såg jag ett skumt datum på locket till skagenröran, 
02-02-08...  har inte det redan varit? För en vecka sen typ. Förtvivlat vrider och vänder jag på burken i jakt på ett datum som passar bättre. Kan det möjligen vara så att det är tillverkningsdatumet som står? Nepp, självklart inte... orka gå tillbaka till ICA och klaga, hade jag ens sparat kvittot? Tur var väl det, hade nog blivit lite sur om jag vetat vad den kostar.
Torra fiskpinnar och kokt potatis, inte lika gott som jag föreställde mig under min promenad hem från skolan, men är man tillräckligt hungrig så funkar det mesta.
Nästa gång ska jag kolla datumet i affären!


99% lycka

Aldrig får man vara riktigt lycklig, det är alltid en liten procent som fattas. Ofta så går man ju omkring och har det helt OK, men nån gång då och då så känner man att man är extra lycklig och att allt funkar som det ska. Då kommer den här känslan smygande. Kan jag verkligen ha det så här bra? Snart kommer ett bakslag för att visa att; ha ha ha, där fick du. I dag kom bakslaget... Jag är underkänd på den senaste, och som jag trodde sista tentan. Det värsta är inte att jag är underkänd, det värsta är att om jag kommer ihåg gränsen för godkänt rätt så är jag bara 0,25 poäng från G, herregud, vem rättar så... Efter att ha pratat med andra som också skrivit tentan och haft problem känns det som om de som rättar tentorna gör detta med flit. De håller verkligen våra sista välförtjänta poäng gisslan. Så nu är det bara att ta nya tag, först kopiera tentan och kolla om jag kan överklaga, sen gå vidare med ett jubeltjut eller ytterligare hårt pluggande. Sen ska det väl funka!!!

Nog negativa tankar för idag, jag är frisk, slipper bo i en papplåda, har vänner som jag tycker om och tycker om mig och sist men inte minst... nån som kramar om mig ikväll :D

RSS 2.0